TOP 10 Cele mai bune JOCURI video din 2020!

Industria jocurilor video a crescut vertiginos in 2020, luand in calcul toata perioada prin care omenirea a trecut. Iata mai jos care au fost cele mai jocuri video din 2020, in opinia jurnalistilor de la Bloomberg:

Hades: O aventura situata in antichitatea greaca, Hades este un amestec al genului hack-and-slash cu acea senzatie de „doar o singura incercare” a jocurilor tip platforma. De fiecare data cand mori, trebuie sa o iei de la inceput – dar va simti intotdeauna ca ai realizat ceva, iar povestea te va tine conectat indiferent cat de mult joci.

Final Fantasy VII Remake: Aceasta refacere a titlului pentru PlayStation 4 nu este doar o abordare moderna a unui clasic si o reflectie asupra a ceea ce inseamna de fapt refacerea unei piese de arta.

Call of the Sea: Este 1934. Esti Nora Everhart, intr-o expeditie pe o insula de langa Tahiti in cautarea sotului disparut, Harry. Ceea ce gasesti este un amestec de joc de aventura gen Myst si lucrarile scriitorului de fictiune horror H.P. Lovecraft, cu puzzle-uri elaborate si o poveste grozava.

Demon’s Souls: Amplasat intr-o lume in ruina, plina de moarte si decadere, marea exclusivitate a PlayStation 5, un remake al titlului cu acelasi nume din 2009, nu este pentru cei slabi de inima. La fel ca alte jocuri de la FromSoftware Inc., aceasta este una dintre cele mai provocatoare experiente din fata unui ecran.

Assassin’s Creed Valhalla: Fiecare joc nou din seria Assassin’s Creed de la Ubisoft Entertainment SA continua sa se imbunatateasca. De data aceasta, plecam in secolul al IX-lea pentru o vanatoare vikinga prin Norvegia si Anglia, plina de comori si mistere.

Fall Guys: Ultimate Knockout: Cand Fortnite intalneste Mario Party. JUcatprul poate fi una dintre cele saizeci de creaturi care concureaza pentru dominatie intr-o serie de mini-jocuri elaborate. Rezultatele sunt distractive, haotice si captivante.

Paper Mario: The Origami King: Nintendo a folosit seria Paper Mario pentru a experimenta un joc ciudat. Regele Origami are un sistem ciudat de lupta, care face jucatorul sa zambeasca.

Bugsnax: Aceste creaturi sunt partial insecte si partial gustari. Exista Fryder, un paianjen facut din cartofi prajiti; Pineantula, o tarantula din ananas; Spuddy, un crab din cartofi copti si asa mai departe. Sarcina jucatorului este sa ii fotografieze, sa le urmareasca miscarile, sa-si dea seama cum sa-i prinda si sa se bucure de poveste. Bugsnax este minunat pentru a te juca cu copii.

Ori si Will of the Wisps: unul dintre cele mai frumoase jocuri ale anului, acest platformer 2D este incantator. Jucati un gardian pe nume Ori intr-o lume plina de creaturi care amintesc vag de folclorul european.

Jackbox Party Pack 7: Anul acesta nu au existat petreceri, dar cel putin a existat Jackbox, un pachet de minibujocuri de familie.

Sursa: mediafax.ro

About Traian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*