PROGRAMUL de EXTERMINARE a POPULATIEI a inceput! MEDICUL care a anuntat totul despre COVID 19! VIDEO

Roberto Petrella, un medic italian cunoscut in tara sa, a dorit sa traga un semnal de alarma pentru compatriotii sai, dar si pentru intreaga lume in ceea ce priveste noul virus COVID 19.

Doctorul ar confirma ceea ce cu totii vedem de aproape un an de zile, ca o mare exterminare a populatiei isi creeaza deja conturul in toata lumea.

“Covid 19 este un program global de reducere a populatiei, se estimeaza ca odata cu vaccinul pe care vor sa-l impuna, cel putin 80% din populatie va muri. Ceea ce intentioneaza sa injecteze este cel mai teribil dintre toate vaccinurile cunoscute.

Nu faceti niciun test, nu sunt teste fiabile. Rezultatele testelor de virus sunt false, deoarece sunt efectuate in prezenta infectiilor fungice si bacteriene. Respingerea testelor este singura modalitate de respingere a vaccinului.

Am spus-o si o repet: niciun test nu este capabil sa detecteze SARS-COV-2. Acordati o atentie deosebita deoarece vor incepe sa testeze copiii si de acolo se va raspandi in intreaga societate, vor incepe sa faca teste masive copiilor din scoli, odata ce copilul lor va fi testat, vor incepe sa testeze intreaga familie si pentru toate contactele stranse, ideea este ca oamenii sanatosi apar oficial ca bolnavi.

Va reamintesc ca nu suntem bolnavi, suntem purtatori sanatosi care au virusi, asta nu inseamna ca suntem bolnavi, chiar daca dati un test pozitiv de doua sau trei ori, asta nu inseamna ca sunteti bolnavi. O sa va faca sa credeti ca toti cei care testeaza pozitiv sunt bolnavi, dar asta nu este deloc adevarat. Va rog sa nu cadeti in capcana pe care vor sa va puna.

Odata vaccinati, vom fi cu totii slabiti si vom intalni o moarte sigura. Spune-le oamenilor sa nu se testeze.

Acest videoclip este astfel incat sa nu spuneti ca nu ati fost avertizati. Comportamentul politicienilor este complet descurajant. Majoritatea persoanelor vaccinate vor inceta sa mai existe pentru societate.

China face deja teste reale in mai multe orase, Spania si Argentina sunt tarile pilot pentru tarile latine in ceea ce priveste vaccinarea in masa.

Voi prefera moartea, dar nu vaccinarea.”


Sursa: amosnews.ro

About Traian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*