Ce se va intampla pentru prima data in ISTORIA VACCINARII MONDIALE! Cum va fi afectat ADN-ul de VACCINUL COVID!

Pentru prima data in istoria vaccinarii mondiale, vaccinul Covid va fi un test cobai care va folosi tehnologia experimentala de ARNm, fiind dezvoltat si finantat de cei mai bogati oameni din lume.

„Pentru toti pacientii mei:

As dori sa va atrag urgent atentia asupra problemelor importante legate de urmatoarea vaccinare Covid-19. Pentru prima data in istoria vaccinarii, asa-numitele vaccinuri ARNm de ultima generatie intervin direct in materialul genetic al pacientului si, prin urmare, modifica materialul genetic individual, care reprezinta manipularea genetica, lucru care era deja interzis si considerat pana atunci penal. Aceasta interventie poate fi comparata cu alimentele manipulate genetic, care este, de asemenea, extrem de controversata. Chiar daca mass-media si politicienii banalizeazain prezent problema si chiar apeleaza stupid la un nou tip de vaccin pentru a reveni la normalitate, aceasta vaccinare este problematica din punct de vedere al sanatatii, moralitatii si eticii, precum si din punct de vedere al daunelor genetice care, spre deosebire de daune cauzate de vaccinurile anterioare, vor fi ireversibile si ireparabile.

Dragi pacienti, dupa un vaccin ARNm fara precedent, nu veti mai putea trata simptomele vaccinului in mod complementar. Ei vor trebui sa traiasca cu consecintele, deoarece nu mai pot fi vindecati doar prin indepartarea toxinelor din corpul uman, la fel ca o persoana cu un defect genetic precum sindromul Down, sindromul Klinefelter, sindromul Turner, stop cardiac genetic, hemofilie, chistic fibroza, sindromul Rett etc.), deoarece defectul genetic este pentru totdeauna!

Aceasta inseamna clar: daca un simptom de vaccinare se dezvolta dupa o vaccinare cu ARNm, nici eu, nici alt terapeut nu va putem ajuta, deoarece daunele cauzate de vaccinare vor fi ireversibile genetic. In opinia mea, aceste noi vaccinuri reprezinta o crima impotriva umanitatii care nu a fost comisa niciodata intr-un mod atat de mare in istorie. Asa cum a spus dr. Wolfgang Wodarg, un medic cu experienta: De fapt, acest „vaccin promitator” pentru marea majoritate a oamenilor ar trebui sa fie INTERZIS, deoarece este manipulare genetica! “

Vaccinul, dezvoltat si aprobat de Anthony Fauci si finantat de Bill Gates, foloseste tehnologie experimentala de ARNm. Trei dintre cei 15 cobai umani (20%) au prezentat un „eveniment advers grav”.

Nota: ARN-ul mesager sau ARNm este acidul ribonucleic care transfera codul genetic al ADN-ului nucleului celulei catre un ribozom din citoplasma, adica cel care determina ordinea in care aminoacizii unei proteine se leaga si actioneaza ca o matrita sau model pentru sinteza acelei proteine.

1. EXISTA VIRUSUL?
Da, ca multi alti virusi.

2. Are CURE?
Da, daca utilizati medicamentele adecvate si nu va lasati sanatatea in mainile sistemelor de sanatate corupte si mercantile.

3. EXISTA MEDICI BUNI?
Da si multi, unii actioneaza discret oferind tratamente adecvate, altii au fost mai indrazneti si exista multe videoclipuri in retele care vorbesc despre aceste tratamente, iar multe au fost amenintate, descalificate sau reduse la tacere.

4. OAMENII DE CERCETARE INVESTIGA?
Da, si exista o uniune mondiala care solicita mai multi medici si oameni de stiinta numiti Doctori si Oameni de stiinta pentru adevar, pentru a expune falsitatea tratamentului pe care l-au dat problemei bug-ului.

5. ESTE UN PANDEMIC?
Nu. OMS a schimbat termenul care se referea la pandemie, inainte de lansarea bug-ului, pentru a pune capat pandemiei.

6. ESTE CONTAGIOASA?
Da, ca toata gripa.

7. Daca prind virusul, inseamna ca voi muri?

Nu. Daca aveti simptome, luati medicamentul corespunzator din prima zi (intariti sistemul imunitar, luati antiinflamatoare si anti-gripale) si vindecati-va acasa.

8. POATE FI PREVENIT?
Da, sa fii la fel de curat ca ar trebui sa fii si sa mentii un sistem imunitar ridicat. Si mai aveti: Ozonoterapie, dioxid de clor cu protocolul preventiv.

9. SUNT ANUMITE CONTURILE DE INFECTATI SI MORTI DE VIRUS?
Nu. In SUA s-a descoperit ca orice date ar fi de fapt 10% din acest numar, deoarece cauzele deceselor au fost alte boli, iar testele nu sunt fiabile, dau fals pozitive.

10. SUNT CAZURI REALE ASIMTOMATICE DE POZITIVE?
Fiinta umana are multe microorganisme si virusi in organism si acest lucru nu inseamna ca sunteti o persoana bolnava sau infectata sau ca aveti virusul, cu toate acestea, virusii care se presupune ca sunt „atat de agresivi” prezinta unele simptome la pacienti, deoarece corpul elibereaza alarme de la un intrus (febra, cefalee, varsaturi etc.) si conform teoriei lui Koch raspunsul este NU.

11. A FOST CREAT VIRUSUL?
Da, intr-un laborator.

13. IN CE SCOP?
Sa fii scuza pentru a restrange libertatile, pentru a schimba sistemul economic actual intr-o ascultare a turmei mai apasatoare / inrobitoare, infricosatoare si mai oarba.

14. MULTE TARI FAC PARTE DIN ACEST PLAN MALICIOS?
Da.

15. VOM IESI DIN ACESTA?
Da. Si toti cei care au contribuit la decese si la plan vor cadea si vor plati pentru ceea ce au facut.

16. TREBUIE SA FIE FRUMATA?
Nu. Frica iti diminueaza sistemul imunitar si te face controlabil mental.

17. MEDIA ESTE PARTEA PLANULUI?
Da. Proprietarii mass-media sunt complici. Aceasta se numeste controlul mintii.

18. CE TREBUIE SA FAC?
Te protejezi si daca te imbolnavesti stii deja cum sa te vindeci acasa sau cu medicul tau de incredere care nu se va angaja in protocolul de abandon.

19. TREBUIE SA FOST VACCINAT?
Nu. Daca va faceti sanatos, vaccinurile aduc substante chimice, metale grele si o serie de „bug-uri” care va vor afecta sanatatea doar pe termen mediu si lung, atat fizic, cat si mental. Este corpul tau si este dreptul tau sa decizi despre el si despre sanatatea ta fizicasi mentala. Ai avea incredere intr-un vaccin dupa ce a fost creat un virus pentru exterminarea umanitatii?

20. ESTE ACEST RAZBOI?
Da.! Si vom fi victoriosi! Trebuie sa ramanem impreunasi sa trezim alti oameni, oferind multe informatii.
* Fortat sa poarte o masca, dar nu sa taci *

Robert Francis Kennedy Jr. (nascut la 17 ianuarie 1954) este un avocat si activist de mediu american, autor si antivaccinator . Kennedy este fiul lui Robert F. Kennedy si nepot al fostului presedinte John F. Kennedy . El este presedintele consiliului de administratie al Waterkeeper Alliance , un grup de mediu non-profit pe care l-a ajutat sa-l infiinteze in 1999.
Din 1986 panain 2017, Kennedy a fost avocat principal pentru Consiliul de Aparare a Resurselor Naturale (NRDC) , o organizatie non-profit de mediu. Din 1984 panain 2017, a fost membru al consiliului si procuror sef al Hudson Riverkeeper . [1] De peste treizeci de ani, Kennedy a fost profesor adjunct de drept de mediu la Facultatea de Drept a Universitatii Pace . Panain august 2017, a ocupat functia de avocat supraveghetor si codirector al Clinicii de litigii de mediu a Facultatii de Drept Pace, pe care a fondat-o in 1987. [2] In prezent este profesor emerit la Pace. [3] Kennedy co-gazduieste Ring of Fire , un program de radio american sindicat la nivel national, [ dubios – discuta ] si a scris sau editat zece carti, inclusiv doua bestselleruri ale New York Times .
El este un activist anti-vaccin si crede in legatura stiintifica dezmembrata dintre vaccinuri si autism . [4] [5] La fel ca multi care impartasesc convingerile sale, Kennedy a afirmat ca nu este impotriva vaccinurilor, dar doreste ca acestea sa fie testate mai bine si investigate in functie de preferintele sale. [6] [7]Wikipedia

Sursa: amosnews.ro

About Traian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*