Ei controleaza OMENIREA? Ce semnificatie are OCHIUL PROVIDENTEI, prezent peste tot in lume! VIDEO

Ochiul Providentei este acel simbol pe care il gasesti peste tot in lume, fiind un magnet pentru cele mai mari teorii ale conspiratiei. Acesta a fost utilizat in arta religioasa, fiind un simbol crestin care il reprezenta chiar pe Dumnezeu.

Illuminati au fost inspirati de ideile din spatele francmasoneriei, care folosise sporadic Ochiul Providentei ca simbol al Arhitectului Suprem (Dumnezeu), urmand directia multor alte biserici de atunci.

Cu toate acestea, masonii nu au folosit pe larg simbolul Ochiului Providentei pana la sfarsitul secolului al XVIII-lea si nu inainte ca Bentham, Le Barbier, Thomson si Barton sa-l adopte in scopurile lor principale.

Si in epoca noastra moderna, Madonna, Jay-Z si Kanye West au fost acuzati ca folosesc iconografia Illuminati, inclusiv Ochiul Providentei. Dar, mai degraba decat orice legatura cu Illuminati, ceea ce are in comun fiecare artist muzical este un ochi discernamant pentru iconic (si poate pentru provocare) – atat in imagini cat si in melodie.

Folosirea repetata a Ochiului Providentei – si putem aplica acest lucru atat la Madonna si Jay-Z, cat la Bentham, Le Barbier, Thomson, Barton, francmasonii, artisti renascenti sau aproape orice alt individ sau grup – este dovada nu a unei conspiratii concertate, ci mai degraba a stralucirii sale durabile ca piesa de design de logo.

Sursa: ziare.com

About Traian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*