Cum te asculta TELEFONUL fara sa stii! TOT ce spui ar putea fi folosit impotriva ta!

Mai multi ziaristi au adus publicului larg cateva dovezi clare despre smartphone-urile pe care le purtam cu noi mai ceva ca un accesoriu vestimentar.

Ei au povestit in detaliu cateva intamplari ciudate pe care le-au trait de-a lungul catorva zile, dupa ce au pus in aplicare anumite teste capcana in preajma telefoanelor.

De unde a pornit totul?

Sam Nichols, unul dintre cei mai cunoscuti ziaristi straini, a ramas pur si simplu blocat in urma unei discutii purtate cu un amic, subiectul fiind o vacanta in Tokyo. Ulterior, cei doi prieteni au inceput sa primeasca numai reclame despre Tokyo, chiar pe Facebook.

Dupa aceasta intamplare, Sam Nichols a mers mai departe si s-a hotarat sa faca un test de o saptamana, in care a rostit zilnic ca si-ar dori niste pantaloni foarte scumpi si ca ar fi interesat sa isi reia antrenamentele de fitness.

In zilele care au urmat, apare si rezultatul: toate anunturile de pe retelele de socializare si motoarele de cautare erau despre oferte la haine scumpe si multe abonamente si inscrieri la antrenamente de fitness.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here