Cum te asculta TELEFONUL fara sa stii! TOT ce spui ar putea fi folosit impotriva ta!

Mai multi ziaristi au adus publicului larg cateva dovezi clare despre smartphone-urile pe care le purtam cu noi mai ceva ca un accesoriu vestimentar.

Ei au povestit in detaliu cateva intamplari ciudate pe care le-au trait de-a lungul catorva zile, dupa ce au pus in aplicare anumite teste capcana in preajma telefoanelor.

De unde a pornit totul?

Sam Nichols, unul dintre cei mai cunoscuti ziaristi straini, a ramas pur si simplu blocat in urma unei discutii purtate cu un amic, subiectul fiind o vacanta in Tokyo. Ulterior, cei doi prieteni au inceput sa primeasca numai reclame despre Tokyo, chiar pe Facebook.

Dupa aceasta intamplare, Sam Nichols a mers mai departe si s-a hotarat sa faca un test de o saptamana, in care a rostit zilnic ca si-ar dori niste pantaloni foarte scumpi si ca ar fi interesat sa isi reia antrenamentele de fitness.

In zilele care au urmat, apare si rezultatul: toate anunturile de pe retelele de socializare si motoarele de cautare erau despre oferte la haine scumpe si multe abonamente si inscrieri la antrenamente de fitness.

About Traian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*